Birro

Marcus Birro är en stjärna på många sätt. Nu är han klar för att, vad jag förstått, tala på FriZon festivalen utanför Örebro. Detta lockar ju mig iaf.. Nån som vill följa med?

Nu så!

Jag har ingen digitalkamera, jag inte en tillräcklig mobilkamera. så det bästa jag kan greja är bild från min webbkamera... och här är bilderna. Och ja, den är äkta.
MaradonaMaradona

Riktad reklam

Facebook har ju reklam som ska passa just den som är vid datorn. Men hur fel blev det egentligen här?

Facebook reklam

Doping

Finnarna är dopade. Kom ihåg vart ni hörde det först...

Å så en cliffhanger. Väntar på ett spännande paket på posten som ni ska få se resultatet av så snart det kommer.

Vänner!

Bara måste länka till en väns helt oemotståndliga hemsida. 5 av 5 maggots!

Propotion tack

Jag undrar hur lätt det är att indoktrinera ett budskap egentligen. TV4 slår på stora trumman i dunfrågan. För det första undrar man ju, det är alltså rättfärdigt att handla dunprodukter där ankan eller gåsen först är död. Då är det alltså bara en vanlig gås som fötts upp för att bli dödad och sedan ett skönt täcke? Har den plockats en gång innan blir det fel. Ligger inte felet i att vi föder upp en gås bara för att få ett täcke? Tilläggas bör väl att jag egentligen inte vet något om dun… Men min fundering var egentligen hur mycket styr TV4 oss i denna fråga. Av proportionerna att döma är detta en världsnyhet och något av det värsta som just nu sker i världen, att en gås plockas levande alltså. TV4 som gjort detta inslag försöker väl bara haussa detta för att driva in pengar, vinna tittare. Det är kvällsöppet med Ekdal, Nyheterna slår på stort, Kalla Fakta gör uppföljningsprogram. Som sagt det handlar om en fågel. Tyvärr verkar det vara mer pengar i att lyfta fram orättvist behandlade gäss än till exempel matpaket till familjer i Gaza som inte kommer fram, sorgligt. För ett par månader sedan var det travhästar som fick lätta el-stötar. Även den gången var det den största orättvisan i världen, inte i närheten av att 12.000 indier var tvungna att fly och hundratals indier dödades för sin religionstillhörighet av Hindunationalister. Vi lever uppenbarligen i en oproportionerlig värld, styrd av pengar allena. Det är väl i och för sig inget nytt men glöm inte bort det.


Så gick det

Jag hade ju tänkt ta med er lite mer än vad jag hann. Var på bröllop på lördagen (utomhus vigsel!). Å så jobb hela veckan gjorde det svårt att hinna få tid att blogga.
Hur som helst, jag ringde den som skulle spela orgel till Psalmen alldeles för sent och kom fram till att vi sjunger en Psalm i Gudstjänsten, nr 10 för den intresserade. Å så talade jag med den som hade hand om förbönen och bad denne hålla i en förbönsstund i gudstjänsten.
Till slut hade jag en tänkt ordning.
Välkommen
Kören
Bibelord
Tävling, vi sköt Party poppers så lång vi kunde, kul!
Förbönsstund
Kören igen
Predikan
Psalm 10
Avslutning

Jag tycker vi hade en fin Gudstjänst, trevlig, rolig, djup och intressant. Nu är det Liverpool - Chelsea repris det är kanske inte gudomligt men det är trevligt iaf. Hej hopp vi får se när det blir dags för blogg nästa gång..


RSS 2.0