Paus

Jag tänkte pausa bloggandet lite. Det kanske du redan förstått i och för sig, hela mitt bloggande är kanske en paus. Hur som helst, just nu är det 7-23 många dagar så därför känner jag lite frid i mitt blogghjärta att deklarera pausen. Men jag kommer nog tillbaka om ett tag. Egentligen skulle jag gärna reflektera lite från EFKs samtalsdag angående medlemskap, men det lilla jag mäktar med, är att jag tycker att det var en bra samling.
Jag tänkte att lite klicktips kanske vore nått, så varför inte ta en titt på dessa länkar?
http://www.dagen.se/blogg/emanuel - Den bästa bloggen jag läser, mycket bra kille!
http://www.youtube.com/watch?v=Ix-xhYacJFU - Tips från just nämnda bloggare.
http://en.akinator.com/ - Jag tror jag tipsat om den tidigare, indiern som är bäst på 20 frågor.
http://games.asobrain.com/ - Strategispelet Settlers
http://celebrity.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?lang=SV&collage=1 - Ladda upp en bild på dig och se vilken kändis du är lik.

Dags att börja träna!


Nya äventyr!

Ja, då är det ju klart. Jag ska sluta sälja burgare och bli egenföretagare. Det är lampor till 110 % som gäller, lägg där till 40h/vecka burgare så har vi min marsmånad målad i siffror. Men jag undrar, är det nu jag ska starta bloggen Ung entreprenör? Eller ska man stega in i microbloggandets blixtsnabba universum? Å så undrar jag, vad är egentligen skillnaden på en glödlampa och en låg-energilampa, och hur köper man en domän och vad är ett företagskonto? Kan någon vrida tillbaka tiden 15 år så jag får åka mina 100 varv skidor runt huset och leva i ovetskapen om att det finns en värld med krav, lagar och förväntningar? Men nej, det här är så oerhört spännande, dagarna är proppade men jag älskar det!

RSS 2.0