Roliga Onsdag?

Vad är min blogg egentligen, en del bloggar är ju personliga och mycket trivsamma att läsa, ibland till och med roliga. Men frågan är, måste man vara en trivsam och rolig människa för att bloggen skall bli sådan. Troligen. Nu finns det ju faktiskt en och annan människa som tycker att jag är lite bättre än pest och pina, fenomenet kallas vän i singular. Så kanske ska jag våga skriva om alla dessa oviktiga prylar och händelser som formar mitt liv. Här är ett försök.

* Årets första fisk visade sig för mig. Gädda ca 1.5 kg.
* GBG-varvs med- eller kanske mot(?)ståndaren sprang 16 km för någon dag sedan, jag har snart sprungit halva sträckan, totalt i år.
* I dessa sladdlösa tider så har jag gått och köpt mig en sladd så nu kan jag läsa bloggar på TV:n!
* Årets första fisk vore nice att landa.
* 4 dagar i rad utan hamburgare tills idag.. Då hände det!
* MSFS-X vilken förtrollad värld!
* Sommardäck!
* Vår-värme!
* Sirius???
* Ska nog ta med mig håven nästa gång.
* Restskatt, elräkning, brutet spö och en stundande besiktning, märkligt att allt kommer på samma gång.

Kan ju faktiskt också flytta blicken lite från mig själv för en stund. Ikväll träffas vi i församlingsledningen för att fundera kring hösten och vår framtid. Jag kanske har sagt det förut men det är en spännande framtid, det känns som vi är en organism som, liksom sädeskornet, får dö för att åter födas på nytt. Vi är i rörelse, det är fest.

aja, då var det dags att resa på sig...


Till er!

Jag tittade till på min besöksstatistik och såg att det finns ju dom som besöker min blogg varje dag. Å då får jag ju skämmas för det måste vara nätets kanske tråkigaste sida.

Så vad händer då? Våren gör sig påmind ibland åtminstone. I kanalen träns juggar, finnar och ibland jag för att fång de fåtal fiskar som finns. Jobbet rullar på ungefär som vanligt, prova nya Chicken Caesar är mitt förslag.
I församlingen är Hanna anställd som ungdomsledare, Christer är på närliggande högstadieskolan och ska finnas med som resurs på gymnasiet också. Å så ska vi möta människor genom ett café, det är spännande.

Kvällens höjdpunkt, Fotboll. Så här kommer tipset för kvällen.
Liverpool - Arsenal 2-2 Hoppas hoppas hoppas
Chelsea - Fenerbahce 1-0


RSS 2.0