Manna i Sveriges Jerusalem?

Festligt regn i Jönköping.
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1417246/sedelregn-i-jonkoping
Jaha, det kanske var allt jag hade att säga, eller? By the way, är jag den enda med min bloggadress i telefonkatalogen? Troligen den med minst besökare i alla fall...

DBL Cheese

Åt en Dubbel cheeseburgare på McD igår (brändåsen) betyg 1 av 5 ungefär. Det remarkabla var att brödet, speciellt överdelen var täckt av flott. Hur lyckas man med detta? Den var så blöt att brödet fastnade på fingret som jag höll burgaren i. Har man tappat brödet på stekbordet då eller hur går det till?

Bush skon

Ni har kanske hört om journalisten som, för ungefär en vecka sedan, kastade skorna mot President Bush. Det har tagit ordentlig skruv nu... Denna skomodell har blivit hett eftertraktad och sedan detta hände för ungefär en vecka sedan har skotillverkaren tagit emot 360.000 beställningar på denna modell som i vanliga fall säljer 15.000 per år. Nyanställningar gör att ytterligare 100 turkar numera skor sig på denna tillverkning. Festligt värre. Man kanske skulle ta å kasta en hamburgare på nån kändis och sen göra sig en hacka på försäljningsuppsvinget...

Nörderi på hög nivå



Hur gör man!?!?

Jag är en stor användare av snabbkommandon på datorn men jag har nu stört mig ett tag på att jag inte hittat något kommando för att växla flik i Mozilla Firefox alltså motsvarande  ALT+TAB. Är det någon som vet? Samma sak gäller Excel, kan man växla flik där? Snälla, hoppas någon riktigt nörd läser detta och hjälper mig till en bättre vardag!
By the way, livet är High life, posten slarvar bort TVÅ nummer av Offside, jag får räkningar med påminnelseavgift och min bankdosa kom inte hem till mig... Vad händer när man ringer posten, jo "ring ditt postkontor i Motala dom har telefontid. 07:00 till 09:00" Jippi! Klockan 08:05 sitter man där och nås av telefonsvararen "Hej tyvärr kan vi inte ta dit samtal, vi nås säkrast mellan 07:00 till 09:00". Sälj Posten, sälj SJ, sälj Nordea!

Skyl ten

Särskrivning Deluxe

Wow!!! - eller inte

I fredags var dagen då en telefonförsäljare blev skogstokig på mig och slängde luren i öret på mig bara för att jag tackade nej. Och av nyfikenhet så la jag inte på utan ville höra om man kunde få en till glimt av denna drivna pengastinta alfahanne och det fick jag, när han inte trodde jag hörde så sa han nåt i still med "Ohhhh, pippiiiippiiipiiiiipiiiipiiiip, orkar inte med mänsko piippiiippiiip". Bakgrunden var att jag artigt lyssnat på hans argument och om hans produkt för att tillslut avbryta honom och fråga vad kostar det. Jag tyckte det var dyrt och tackade nej, han tyckte jag var dum i huvudet som kom på det efter 10-15 minuter.

I fredags var också dagen då jag möte en helt främmande människa som sa att han var känslig för sånt här med energier och sånt. Han sa att jag bara måste tippa i helgen för att det var så mycket positiv energi omkring mig. Och efter 150 kronor på v65 fick jag 1 rätt av 6, sämsta resultatet jag fått någonsin. Och så 7 rätt på europatipset av 13 möjliga på 32 spelade kronor. Misstänker att min positiva energi inte handlade om att tippa rätt.

Fredagen var också dagen då 15-20 tonåringar dök upp i restaurangen och gick luciatåg. Helt enkelt en sån där helt vanligovanligdag.

Å så en klipphängare. Så snart jag lånat en kamera och laddat in bilden på min dator ska ni få se på Motalas sämst skrivna skylt med deras öppettider för jul/nyår.

RSS 2.0