Me-generation

Stod och diskade idag, och en fundering slog mig. Eftersom det av någon anledning var en del disk hann jag tänka till.
Alla dessa låtsas världar? Vilken värld lever du i? Jag tror du lever i din egen värld och bara din egen värld. Man har referensramar, nog påverkas de av en massa olika influenser, media, vänner, familj, miljö osv. Men i slutänden är det ändå din egen tolkning av det som sätter dina ramar. Hemskt? Det är också till stor del du själv som sätter upp dina förutsättningar. Exempel, i fredags jobbade och skulle därefter vara ledig till helgen. Skulle sluta 14:30 och var helt inställd på det. Efter lite miss förstånd med schemat kommer min avbytare klockan 16:00. I huvudet var jag ledig och jag blev helt enkelt väldigt trött. Men så finns det dagar då man är inställd på att jobba 10-12 timmar, inga problem. Du bygger själv din referensram, du bestämmer själv vad som är jobbigt och vad som är lätt. Du definierar själv olika känslor.

Var det någon som viskade Me-generation? Hemskt?

Jorden snurrar runt sin axel, är Du dess axel? Jag tycker det låter ganska otäckt. Me-me-me det tar kål på oss. När blir vi positivt överraskade? När tillåter vi Gud gör mirakler? Hur liten blir Gud om det är en Gud som passar in i dina referensrammar, är inte Gud större än så? Snälla bevisa för mig att är livet är större än vad som får plats inom min ram!


Blogglivet

Jag har tidigare gissat att "plötsligt bara händer det". Tänk vad sant jag hade, plötsligt bara skapade jag denna blogg. För Dig med en massa tid framför datorn kanske denna blogg någon gång ibland kan vara intressant. För i ärlighetens namn, 99 % av alla bloggar är väl mest bara för skrivarens välbefinnande? Vad tror jag själv, statistiskt sett hamnar jag bland de 99 % så vi får se hur länge detta 'projekt' lever.
Nå väl vänner, Have it yout way!

RSS 2.0